Despre Noi

La Fonta Online, vă așteaptă o gamă diversificată de produse și accesorii, menite să satisfacă o varietate de necesități. Avem soluții pentru acoperișuri, sobe, seminee, grădini și multe altele.

Suntem dedicați oferirii celor mai bune soluții pentru proiectele dumneavoastră. Fie că este vorba despre protecția acoperișului, căldura primită de la șemineu sau amenajarea grădinii, ne propunem să fim partenerul de încredere în toate aceste aspecte.

Pachete Promotionale Avantajoase

Descoperiți pachetele promotionale pe care le-am creat special pentru a vă oferi soluții complete și avantajoase pentru proiectele dvs. Fie că este vorba despre renovarea acoperișului sau amenajarea grădinii, avem pachete personalizate pentru a vă îndeplini nevoile și bugetul.

Accesorii Acoperiș

Oferim o varietate de accesorii pentru acoperișuri, incluzând țigle, jgheaburi, burlane, folie anticondens și tablă faltuită. Alegeți din gama noastră diversificată de produse pentru a completa și îmbunătăți sistemul de acoperiș al casei dvs.

Accesorii Soba, Semineu și Cuptor

Creați un ambient plăcut în locuința dvs. cu ajutorul accesoriilor pentru sobe, seminee și cuptoare disponibile în magazinul nostru online. Găsiți produse precum sticlă termorezistentă, vase de gătit și alte accesorii esențiale pentru un confort termic optim și o experiență culinară plăcută.

Copertine și Prelate

Asigurați protecție și confort spațiilor exterioare cu copertinele și prelatele noastre. Oferim soluții durabile și estetice pentru terase, grădini sau alte zone exterioare, contribuind la crearea unor spații plăcute de relaxare și socializare.

Produse din Fonta

Descoperiți gama noastră de produse din fontă, care includ grătare de grădină, plase de umbrare/antigrindină și alte articole funcționale și decorative. Fonta este un material durabil și versatil, perfect pentru diverse aplicații în grădinărit sau amenajări exterioare.

Produse pentru Grădinărit

Pentru pasionații de grădinărit, punem la dispoziție o selecție variată de produse pentru grădinărit, de la unelte și accesorii până la vase și containere pentru plante. Apelează la produsele noastre pentru a-ți îmbunătăți și îngriji grădina în mod eficient.

Instalații și Uz Gospodăresc

Asigurați un uz gospodăresc eficient și sigur cu produsele noastre din categoria instalații și uz gospodăresc. Găsiți tot ce aveți nevoie pentru a întreține și îmbunătăți funcționalitatea locuinței dvs.

Seminee și Încălzitoare de Terasă

Din dorința de a aduce căldura și confortul în spațiul exterior, vă oferim o gamă variată de seminee și încălzitoare de terasă. Bucurați-vă de serile de vară sau de toamnă în aer liber, având un ambient plăcut și cald.

Nu sunteți sigur ce produs să alegeți? Echipa noastră de experți este disponibilă pentru a vă oferi consultanță personalizată. Contactați-ne pentru a vă ghida în alegerea celor mai potrivite soluții pentru proiectul dumneavoastră specific.