Termeni si Conditii

Termeni generali
Pagina de internet www.fontaonline.ro (în continuare: “pagina de internet”, “website” sau “pagina”) este creată şi administrată de CABO CENTER SRL (în continuare: “CABO CENTER” sau “noi”). Prin “utilizator” se înţelege orice persoană care accesează această pagină de internet.

 

Politica de livrare:

Produsele comandate sunt livrate pe teritoriul României de către oricare din companiile de curierat existente, in functie de disponibilitatea si pretul lor la momentul comenzii dvs. , direct la dumneavoastră acasă sau la adresa menţionată în cadrul comenzii efectuate.

Livrarea coletelor se realizează în 2-4 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii dumneavoastră, în orice localitate de pe teritoriul României.

În cazul în care clientul (destinatarul) nu este acasă la vizita curierului, acesta va fi avizat şi contactat telefonic pentru stabilirea unei vizite ulterioare, la o dată şi oră la care coletul poate fi primit. Dacă în decursul a 2 săptămâni la adresa destinatarului nu a putut fi primit coletul după 3 vizite ale curierului, acesta va fi returnat expeditorului.Costul de bază pentru fiecare livrare este calculat in functie de greutatea coletului pentru fiecare in parte.

Modalitatea de plată:

Plata produselor comandate se poate face prin:

  • Internet: Card Online - in curand

Tranzacţiile sunt securizate, plăţile sunt efectuate utilizând tehnologia de autentificare 3D-Secure, cu criptare SSL 256-bit, comunicarea este directă între calculatorul clientului şi MOBILE PAY, furnizorul de servicii de tranzacţionare a plăţilor cu cardul. Această metodă permite transmiterea securizată de informaţii şi împiedică accesul neautorizat la date în timpul comunicării directe între computerul dumneavoastră şi Mobile Pay şi invers.

Acest furnizor de servicii şi instituţiile financiare (companiile emitente ale cardurilor) transmit informaţii utilizând o reţea virtuală privată (VPN), care este protejată împotriva accesului neautorizat. Numerele cardurilor de credit sau debit nu sunt stocate şi nu sunt accesibile persoanelor neautorizate.

  • Ramburs: numerar la livrare către agentul firmei de curierat cu care compania are contract in momentul livrarii. Când plata se face în numerar la livrare, vă vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii înainte ca acesta să fie livrată către dumneavoastră.

 

Politica de retur:

La primirea coletului, vă rugăm să verificaţi aspectul şi eventualele deteriorări ale ambalajului exterior, în prezenţa curierului care face livrarea către dumneavoastră. În cazul în care coletele prezintă deteriorări externe vizibile, cumpărătorul are dreptul de a refuza primirea comenzii. Vă rugăm să verificaţi coletul (ambalajul extern) consultând şi factura, iar dacă un produs lipseşte sau a fost livrat greşit, curierul şi fontaonline.ro trebuie notificaţi pe loc. Verificarea corectitudinii conţinutului coletului faţă de comanda emisă este responsabilitatea clientului, iar reclamaţiile ulterioare referitoare la cantitatea şi tipurile de bunuri livrate pot să nu fie acceptate.

În cazul în care produsul primit are un defect de calitate sau există deficienţe ale materialului din care acesta este alcătuit, care nu au putut fi observate în momentul primirii coletului, sau doriţi pur şi simplu, din orice motiv, să înlocuiţi unul sau mai multe produse primite în bună stare şi conform comenzii dumneavoastră, vă rugăm să ne informaţi despre acestea la adresa de e-mail: office@fontaonline.ro. Vă vom asista cu plăcere pentru a programa returnarea şi înlocuirea lor cu produse similare sau pentru restituirea contravalorii produsului.

Termenul pentru returnarea parţială a produselor sau înlocuirea unor produse din cadrul comenzii dumneavoastră este de 15 zile de la primirea acestora. Reclamaţiile privind produsele neconforme vor fi facute potrivit Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.

Returnarea produselor se va face prin intermediul oricarei companiei de curierat, clientul suportând costurile aferente transportului. Dacă optaţi pentru înlocuirea produselor, vă trimitem, fără costuri de livrare, produsele alese pentru substituire imediat ce Aviagro intră în posesia celor returnate. În cazul în care între cele două produse există diferenţă de preţ, în funcţie de fiecare situaţie în parte, clientul poate fi rugat să achite diferenţa. În cazul în care solicitaţi rambursarea contravalorii produselor, aceasta se va efectua imediat după primirea produselor returnate, prin aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. 

Acceptarea condiţiilor de utilizare
Prin simplul fapt că accesaţi această pagină de internet se consideră că aţi citit şi cunoaşteţi în totalitate Termenii şi Condiţiile de Utilizare, că vă sunt clare, le acceptaţi şi vă obligaţi să le respectaţi în totalitate. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni şi cu aceste Condiţii de Utilizare, vă rugăm să părăsiţi imediat pagina de internet şi să nu folosiţi conţinutul ei. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri referitoare la aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de e-mail: office@fontaonline.ro.

Modificări
Putem modifica oricând şi fără nicio justificare sau înştiinţare, sub aspectul conţinutului şi/sau al formei, această pagină, precum şi aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare. Din acest motiv vă rugăm să vă informaţi din timp în legătură cu eventualele modificări şi să vă familiarizaţi cu acestea. Dacă nu decidem altfel, orice modificare intră în vigoare la data publicării sale pe această pagină. Se consideră că utilizarea paginii de internet după intrarea în vigoare a modificărilor înseamnă cunoaşterea şi acceptarea acestora de către utilizatori.

Interdicţii
Parcurgerea conţinutului acestei pagini se face numai în scop personal. Se interzice, fără acordul nostru scris, întrebuinţarea paginii sau a unor părţi ale acesteia, care nu este conformă cu utilizarea în scop personal, cum ar fi, dar nelimitat la: efectuarea de comunicări prin poşta electronică, folosind orice date procurate în mod direct sau indirect de pe această pagină, prezentarea publică, download-ul, multiplicarea, transferul neautorizat de date, tipărirea, reproducerea, distribuirea, participarea la transfer sau vânzare, efectuarea de copii, upload-ul, modificarea în orice fel a paginii de internet sau a unor părţi ale acesteia, atât sub aspectul conţinutului, cât şi al formei. Dacă beneficiaţi de acordul nostru scris pentru efectuarea unor modificări, ţineţi cont de faptul că acest acord nu vă permite să ştergeţi sau să modificaţi datele existente care se referă la drepturile de autor şi/sau semnul comercial.

Utilizatorilor le sunt interzise: adăugarea oricărui conţinut obscen, jignitor, indecent sau inadecvat,inacceptabil sau ilegal, încălcarea drepturilor oricărei persoane care are acces la această pagină, introducerea unor date virusate sau materiale nocive, precum şi perturbarea, în orice mod, a funcţionării normale a acestei pagini de internet.

Utilizatorii îşi asumă răspunderea pentru consecinţele propriilor fapte ce nu sunt în concordanţă cu legea şi cu prezentele condiţii, precum şi pentru orice fel de prejudicii ce ar putea apărea ca urmare a săvârşirii acestora. Ne rezervăm dreptul de a face apel la orice mijloace legale de protecţie, pentru a preveni/împiedica utilizarea acestei pagini în moduri sau scopuri care contravin legii sau Condiţiilor de Utilizare, precum şi de a solicita sancţionarea conform legii, a utilizatorilor care au acţionat/acţionează în scopul alterării, deteriorării sau distrugerii conţinutului sau aspectului paginii sau care afectează în orice mod securitatea acesteia.

Magazinul online
Termenii şi condiţiile de utilizare se aplică pentru clienţii a căror reşedinţă se află pe teritoriul României.

Vânzătorul este CABO CENTER – SC CABO CENTER SRL, iar clientul este un vizitator al acestui website, persoană fizică adultă, responsabilă din punct de vedere juridic, o firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite online o comandă fermă vânzătorului şi face plata contravalorii comenzii cu numerar la livrare (ramburs) ori transfer bancar prin ordin de plată, inclusiv efectuarea plăţii prin internet banking, ori plata cu cardul.

Cumpărătorul este responsabil pentru corectitudinea şi exhaustivitatea datelor introduse în formularul de comandă.

Prin emiterea comenzii, cumpărătorul acceptă termenii şi condiţiile de utilizare ale acestui website.

Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, în întregime sau parţial, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri referitoare la aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, vă rugăm să ne scrieţi înainte de a efectua primele comenzi pe acest website, la adresa de e-mail: office@fontaonline.ro.

CABO CENTER online poate decide respingerea unei comenzi sau nelivrarea unor produse dacă descoperă folosirea abuzivă a website-ului ori constată că datele înscrise în comandă sunt incomplete sau incorecte.

Navigarea prin conţinul website-ul fontaonline este gratuită pentru uz personal.

Serviciile oferite de către magazinul online nu includ costurile clientului pentru utilizarea echipamentelor informatice şi a servicilor de conectare la internet pentru a accesa website-ul nostru. De asemenea, magazinul online nu este responsabil de costurile folosirii serviciilor de telefonie, referitoare la traficul de date sau de orice alte costuri care pot apărea pentru a comanda sau pentru a naviga/căuta pe internet.

Ne rezervăm dreptul de a exista erori la inserarea automată a detaliilor produselor în sistem: descriere, fotografie, preţul şi număr de articole, şi la confirmarea automată a comenzilor. În cazul unor erori, vă rugăm să contactaţi reprezentanţii noştri.

Drepturile de proprietate intelectuală
Nu consideraţi că orice informaţii de pe acest site se pot utiliza neîngrădit. Conţinutul acestei pagini de internet este protejat de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Prin “drepturi de proprietate intelectuală” se înţeleg: drepturile de autor si conexe, drepturile decurgând din marcă, precum şi orice alte drepturi recunoscute de legislaţia română, tratatele şi convenţiile la care România este parte, în domeniul proprietăţii intelectuale.

Toate drepturile privind materialele publicate pe această pagină aparţin CABO CENTER sau au fost cedate CABO CENTER de către terţi. Prin “materiale” se înţeleg: fotografii, imagini video, texte şi alte materiale similare, respectiv lucrări de autor. Acestor materiale li se acordă permisiunea de publicare – exclusiv în scopuri publicitare, editoriale şi informative – în ziare, reviste şi mijloace media electronice. O altă întrebuinţare a materialelor de pe această pagină nu este permisă. De asemenea, se interzice utilizarea oricăror materiale de pe această pagină în strânsă legătură cu vânzarea sau oferirea spre vânzare a produselor ori serviciilor de orice tip, precum şi multiplicarea conţinutului acestei pagini de internet. Dacă aţi obţinut permisiunea noastră scrisă de a utiliza anumite materiale publicate pe
această pagină de internet, ţineţi seama de faptul că nu aveţi dreptul să transferaţi, subcontractaţi sau atribuiţi altcuiva această permisiune şi că va fi anulată orice încercare intenţionată de transfer, subcontractare sau atribuire.

Prin folosirea materialelor de pe această pagină de internet, utilizatorii se obligă să respecte în totalitate limitele, condiţiile şi cerinţele descrise aici. Pentru toate situaţiile de încălcare a drepturilor de autor, ne rezervăm dreptul de a solicita despăgubiri, precum şi sancţionarea conform legislaţiei în vigoare.

CABO CENTER face un efort considerabil pentru a furniza date corecte şi actuale pe site-ul său web, dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea şi exhaustivitatea acestora şi nu acceptă dreptul de reclamaţii referitor la acestea.

CABO CENTER nu garantează ca acest website va fi întotdeauna accesibil şi disponibil, şi că nu va conţine erori sau viruşi. Fiecare utilizator este de acord în mod expres de a utiliza acest website pe propriul risc.

CABO CENTER nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune (inclusiv, dar nu se limitează la daunele indirecte sau pe cale de consecinţă), care ar putea rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice parte a acestui site web sau conţinut care este postat pe el sau adăugat de către alţi utilizatori.

Mass-media şi alţi utilizatori ai acestui website sunt de acord în mod expres să despăgubească CABO CENTER pentru fiecare şi toate plângerile, costurile, daunele sau obligaţiile care decurg din utilizarea neglijentă a materialelor de pe website de către acelaşi utilizator, inclusiv orice daune directe sau indirecte.

Protecţia datelor cu caracter personal
CABO CENTER – SC CABO CENTER SRL este conştient de faptul că mulţi consumatori şi utilizatori care vizitează website-ul nostru sunt preocupaţi de informaţiile pe care le au completat online şi se întreabă cum sunt acestea păstrate şi folosite.

Despre politica de protecţie şi confidenţialitate a datelor cu caracter personal de pe website-ul nostru şi despre securitatea plăţii cu cardul de credit sau debit vă puteţi informa: 

Datele de identificare ale companiei:
SC CABO CENTER SRL
Jud. Iasi
ROMÂNIA
Registrul Comerțului: J22/905/2022
Numărul de înregistrare al companiei: RO35436550